Filistinli Kardeşlerimiz İçin Haydi Türkiye!!!

10 Ocak 2009 Cumartesi


Portable Google Chrome 2.0.156.1



Google Chrome Çıktı!..



Portable Google Chrome 2.0.156.1 [15 MB]

Minimal tasarımıyla son derece pratik olan Google Chrome, Web'i daha hızlı, kolay ve güvenli hale getirmek için tasarlanmış bir tarayıcıdır.






http://i39.tinypic.com/opthk4.jpg

http://rapidshare.com/files/181443237/Portable_Google_Chrome_2.0.156.1.rar

Bee Factory-photo


alt
133 jpg 25 mb RS

Windows Live Messenger 9.0 Build 14.0.8050.1202 Türkçe


alt

Windows Live serisi içerisinde yer alan yazılımlar, yenilenmeye devam ediyor. Gündelik hayatın içinde size yardımcı olan ve eğlenmenizi sağlayan bu yazılımlar, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çok popüler konumda. Bunlar arasında; Windows Live Messenger (MSN), Windows Live Mail, Windows Movie Maker gibi araçlar bulunuyor. 30 milyona yaklaşan kullanıcı sayısıyla Windows Live Messenger, yenilenen yazılımlar arasında en çok merak edileni. Build 14.0.8050.1202 sürüm numarasıyla yayınlanan programı, en yeni haliyle ve Türkçe olarak kullanabiliyorsunuz.

alt

alt
alt
alt
alt
alt

http://rapidshare.com/files/173830261/W_L_M_9_Build_14.0.8050.1202.part1.rar
http://rapidshare.com/files/173830294/W_L_M_9_Build_14.0.8050.1202.part2.rar


Windows Vista Live Messenger skin


alt
To change the Windows Vista Live Messenger skin is easy. Go to MSN messenger directory and upload the Msgsres.dll ( Notes: Turn off the windows live messenger first before replace msgsres.dll )
http://rapidshare.com/files/143323104/Vista_Ultimate_MSN_all.rar.html

Portable Yahoo Messenger v9.0.0.797 (NEW)


Portable Yahoo Messenger v9.0.0.797 (NEW)


Kurulum gerektirmeden usb belleginizin oldugu her yerde çalıstırabılırsınız....

No installation needed which means you can use Yahoo Messenger without all the unnecessary junk that comes with the regular Yahoo Messenger installer. You can even use it from your USB flash drive.

alt



Windows Live Messenger 2009 14.0.8050.1202 Final - TürkçeSetup


Windows Live Messenger 2009 14.0.8050.1202 Final - TürkçeSetup


Çok büyük bir çoğunluğun kullandığı anında mesajlaşma programı olan Windows Live Messenger - Wlm- (eski adıyla MSN) 'ın 2009 final sürümü indirilebilir durumda.

Windows Live Messenger 2009 14.0.8050.1202 Final - TürkçeSetup
http://rapidshare.com/files/175076295/Windows_Live_Messenger_2009_14.0.8050.1202_-_Tuerk_e.rar

Picasa 3.1 Build 70.73



http://i41.tinypic.com/afh6xs.jpg


Picasa 3.1 Build 70.73 | 9.3 MB http://i43.tinypic.com/25unp1e.jpg

http://i42.tinypic.com/2mqq2ah.jpg Picasa PC'nizdeki tüm resimleri anında bulmanıza, düzenlemenize ve başkalarıyla paylaşmanıza yardımcı olan bir yazılımdır. Picasa'yı kameranızdaki resimlerinizi bilgisayarınıza aktarmak için kullanarak işe başlayabilirsiniz. Artık Picasa'yı her açtığınızda, program tüm resimlerinizi (hatta elinizde olduğunu unuttuklarınızı bile) otomatik olarak bulacak ve kolayca tanıyacağınız klasör adlarıyla, tarihe göre düzenlenmiş görsel albümler halinde sıralayacaktır.

Albümlerinizi sürükleyip bırakma yöntemiyle düzenleyebilir ve yeni gruplar yaratmak için etiketler hazırlayabilirsiniz. Ayrıca Picasa, tek tıklamayla yapılan düzeltmeler ile güçlü efektleri parmak uçlarınıza getirerek gelişmiş düzeltme işlemlerini çocuk oyuncağına dönüştürmekte ve resimlerinizi başkalarıyla paylaşmanızı kolaylaştırmaktadır; resimlerinizi e-postayla gönderebilir, evde basabilir, hediye CD'leri hazırlayabilir ve hatta resimleri kendi blog'unuza asabilirsiniz. Picasa JPG, Raw, Tiff, Bmp, Gif, Psd, Png, Avi, Mpg, Asf, Wmv, Mov gibi tüm popüler grafik ve video dosyalarını gösterebiliyor.

http://i43.tinypic.com/29bkkg0.jpg Find, organise and share your photos. Picasa is software that makes it easy and fun to view, organise, edit and share the digital photos on your PC. Picasa will not delete your pictures or put them online without your permission. Picasa automatically finds and organizes all of your pictures including: jpeg, tiff, bmp, psd, and standard camera movie files. Sending pictures with e-mail used to mean five steps just to get it right. Picasa lets you pick the size and then automatically attaches your pictures. Browse through all your pictures and view slideshows of your albums with the click of a button. Enhance, fix red-eye, and even crop without losing data or permanently changing your original picture. Take your photos further with Picasa from Google.

Picasa is a free software download from Google that helps you:
  • Locate and organise all the photos on your computer.
  • Edit and add effects to your photos with a few simple clicks.
  • Share your photos with others through email, prints and on the web: it’s fast, easy and free.

  • http://i42.tinypic.com/2u6p7j4.jpg Picasa - это программное обеспечение, с помощью которого Вы можете искать, редактировать фотографии и обмениваться ими. Каждый раз, когда Вы открываете Picasa, программа автоматически определяет местоположение Ваших фотографий (даже тех, о которых Вы забыли) и сортирует их в визуальные альбомы, упорядоченные по дате с именами папок, по которым Вы сможете ориентироваться.

    Вы можете перетащить и поместить фотографии, чтобы упорядочить Ваши альбомы и сделать метки для создания новых групп. С Picasa Вы можете быть уверены, что Ваши фотографии всегда будут в порядке.

    Picasa также упрощает внесение сложных изменений благодаря мощным эффектам и возможности вносить исправления одним нажатием. С помощью Picasa можно легко и быстро обмениваться фотографиями – Вы можете отправлять фотографии по электронной почте и печатать, создавать подарочные CD и даже размещать фотографии в Вашем блоге.

    Picasa от Google открывает для Ваших фотографий новые возможности:

    Найдите фотографии, о существовании которых Вы забыли
    Picasa упорядочивает всю коллекцию на Ваших глазах, находя изображения на Вашем компьютере и автоматически сортируя их по дате.

    Перемещайте и переименовывайте фотографии из программы Picasa
    Хотите навести порядок в папках и переместить фотографии на жестком диске компьютера? Просто перетащите и поместите фотографии из одной папки в Picasa в другую. Picasa сохранит изменение, предварительно запросив у Вас подтверждение. Хотите изменить название файла с фотографией с 671056398a.jpg на Lisa.jpg? В программе Picasa переименование фотографии или группы фотографий займет всего несколько секунд.

    Создать метку
    Используйте метки для быстрой группировки Ваших фотографий в Picasa. Можно легко просматривать фотографии или обмениваться фотографиями, сгруппированными под меткой – создавать прекрасные слайд-шоу и фильмы или отправлять их по электронной почте друзьям.

    Добавление пометки
    Добавьте золотую звездочку к любому фото, которое Вам нравится: Ваши любимые фотографии сразу будут визуально выделены как избранные. Picasa даже имеет функцию поиска по пометке, которая позволяет сократить Вашу коллекцию фотографий менее чем за секунду, оставив только лучшие из лучших.

    Храните одну фотографию в нескольких альбомах
    Picasa создает новую “копию” каждой помеченной фотографии, не занимая дополнительное место на Вашем компьютере, так что Вы можете положить одну и ту же фотографию в несколько альбомов.

    Коллекции, защищенные паролем
    У Вас есть фотографии, которые Вы не хотите показывать? Вы можете добавить пароли к любой из Ваших коллекций Picasa (это не влияет на то, какие фотографии Вы и другие могут увидеть на жестком диске компьютера).


    Photodex ProShow Producer 4.0.2462

    alt

    Photodex ProShow Producer 4.0.2462 | 17,2 MB

    altProShow Producer, sitemizde de bulunan ProShow Gold programının daha gelişmiş sürümüdür. Resimlerinizi bir CD' ye kaydedip daha sonra bunları Slide Show olarak seyretmenize imkan veren ProShow programı ile oldukça etkileyici sonuçlar elde edebilirsiniz. Programın bünyesinde bulunan birçok efekt ile geçişleri daha etkileyici hale getirebilirsiniz.

    280'in üzerindeki geçiş efektinden istediğinizi seçerek gösterileriniz de kullanma şansına sahip olduğunuz bu araçla özellikle geçiş ve zamanlama denetimi konusunda güzel ayarlamalar yapabilirsiniz. Resimler üzerinde döndürme, şekillendirme, renklendirme ayarları yaparak mükemmel görüntüler elde edebilirsiniz. Gerçek zamanlı bir önizleme aracına da sahip olan yazılım çalışmalarınızı VCD biçiminde kaydetmenizi de sağlamaktadır. Ayrıca fotoğraf albümlerinizi ekran koruyucu, kendiliğinden çalışır CD (AutoRun CD) ve MPEG biçimli videolar halinde de haırlayabilirsiniz. E-posta yolu ile sevdiklerinizle bu albümlerinizi paylaşabilir, yazılımın temel amacını gerçekleştirebilirsiniz

    altProShow Producer was designed for professionals who are creating shows commercially.
    The all-new ProShow Producer 3.0 allows you to create advanced, professional-grade presentation masterpieces that not only emotionalize and inspire audiences but also bring them to the point of sale. With an award-winning feature set, including unlimited photo/video layering, show templates, branding, copy protection and built-in media authoring, plus all-new creative features like masking, vignetting and motion keyframing, the only limit to your successis your imagination

    Features:
    » Add an unlimited number of layers to any slide
    » Drag and drop to easily add content to a show
    » Supports 100+ file types
    » Transparency support for PSD, PNG, TIFF and GIF files
    » Turn any layer into a fully-customized mask to conceal or reveal aspects of underlying layers
    » Add a gradient or solid color as a slide layer to a layer to get incredible results
    » Spice up a presentation using interactive slide actions to launch PDFs, spreadsheets, webpages and more
    » Set transition effects for individual layers
    » Optimize your workflow using built-in image correction tools like sharpen, colorize, saturate and more
    » Create enhanced borders for your photos and videos with ProShow Producer's all-new vignette effect
    » Create Hollywood-style greenscreen effects with the all-new Chroma Key Transparency tool
    » Specify opacity for any layer on a slide
    » Add depth to your composition by adjusting the color and opacity of a shadow on any layer in a slide
    » Crop and rotate your photos and videos with precision
    » Don't leech from kopona.net
    » Use the red-eye removal tool to correct any photo in your show in seconds
    » Use adjustment effects to produce spectacular effects. Make a video move through color shifts or create a sequence of photo fades
    » Add multiple keyframes to each adjustment effect
    » Add motion like pan, zoom and rotate to any layer on a slide for a cinematic effect
    » Zoom X and Y coordinates for a layer individually and zoom out further than ever before
    » Create complex motion paths by setting multiple keyframe points on the keyframe timeline
    » The fully-customizable slide preview grid allows you to accurately position your photos and videos on a slide
    » Control the font, size and color of captions in your slides
    » Use caption keyframing to create multiple caption motion effects on a single slide
    » Animate your captions with more amazing effects to choose from than ever before
    » Add interactive captions to launch actions like Pause, Resume, Next Slide, Previous Slide, Write Email and many more
    » Gain greater design control over captions with ProShow Producer's new caption styles, caption line spacing and caption character features
    » Enhance slide shows by dropping in any MP3 or WAV audio file
    » Save an audio track directly from a CD and drop it right into your slide show
    » Crop your audio and set fades using the built-in Audio Trimmer
    » Built-in soundtrack waveform in slide list
    » Add interest to your slide shows with solid colors, gradients, or videos as backgrounds
    » Use the new, built-in backgrounds to spruce-up your slide shows
    » Control the adjustment levels of your background content
    » And many many more...

    New Features:

    » Slide Styles are pre-made effects that you can apply to any slide in your show
    » Add notes to any layer, slide or show
    » Edit keyframes with ease using the all-new keyframe editor
    » Blur any image or video in your slide show
    » Similar to Adobe Photoshop, Producer 4.0 now lets you apply adjustment layers to your slides
    » Use the new audio sync tool to easily sync your slides to your soundtrack
    » Lock a slide's time so that it won't be altered if you apply an audio sync
    » Animated Gif Support
    » Set Layer Names
    » Video rotation takes your show and rotates it 90 degrees when creating a video
    » Improved Audio Control
    » New control bar for Web shows, EXEs, and PC Autorun shows
    » Edit the fade in or fade out for your video clip's audio track
    » New Auto Save Preferences
    » Right Mouse Button Menu Options
    » Show Relative Show Time in Audio Trimmer
    » Display Time as Seconds in Timeline


    Sound Forge 9.0e Build 441


    alt

    Sound Forge 9.0e Build 441
    with IZotope Mastering Effects Bundle 1.00.463 & Noise Reduction Plugin
    Windows Vista 32 bit and 64 bit, XP, 2000 SP4 | 88 MB


    altTanıtım:
    Ses ve görüntü teknolojilerinin şüphesiz en iyi isimlerinden biri olan Sony'nin ürettiği profesyonel bir ses düzenleme aracıdır.

    Yeni sürümüyle eksiklikleri daha da giderilmiş, Vista uyumu sağlanmış, uygulama kalitesi radyo istasyonlarında bile kullanılabilecek seviyeye gelmiş. Tabii ses kalitesinin bilgisayarınızdaki ses kartı, ses kartına bağladığınız kaynak cihazın özelikleriyle doğrudan ilişkisi var. Ancak bu durum CD'den kaydettiğiniz ses dosyaları için geçerli değil tamamen ses kartı üzerinden yapacağınız kayıtlar için geçerli.

    Program; kullanıcıya ses dosyası üzerinde her türlü işlemi yapabilmesi için gereken tüm imkanları sağlıyor.

    altSound Forge is the industry standard for media professionals who want to create and edit stereo and multichannel audio files with speed and precision, whether in the studio or out in the field. Acclaimed for its power, stability, and intuitive interface, it’s the fastest way to get from raw audio to finished master. Efficiently analyze, record, and edit audio. Produce music loops, digitize and restore old recordings. Model acoustic environments, design sound for multimedia, and master replication-ready CDs.

    The award-winning Sound Forge digital audio editor includes a powerful set of audio processes, tools, and effects for manipulating audio. Sound Forge software allows you to edit, record, encode, and master nearly any form of digital audio including WAV, AIFF, MP3, and more. It includes over 40 real-time audio effects and processes with more than 200 presets and much more.

    Includes Tools for Sound Design and Mastering
    Noise Reduction plug-in to fix common audio problems such as tape hiss, camera hum, clicks, and pops, and the Mastering Effects Bundle powered by iZotope, a collection of four professional audio plug-ins.

    IZotope Mastering Effects Bundle
    The Mastering Effects Bundle is a suite of plug-ins effects that include 64-bit precision and high quality algorithms for exceptional sound, as well as immersive technology with metering and graphical feedback to make mastering as quick and easy as possible.

    Programın sağladıkları;

    - Müzik CD'leri üzerindeki tüm parçalar doğrudan açılarak düzenleme işlemine başlanabilir ve düzenlenen müzik dosyaları tekrar boş bir CD üzerine parça olarak kaydedilebilir.

    - Müzik dosyaları içinde Kesme, Yapıştırma, Karıştırma, Ses Seviyesini düşürme ve arttırma ve ses dosyasından istemediğiniz bir bölümünü silme işlemleri yapılabilir.

    - Ses dosyasının hızında dinamik ve gerçek zamanlı değişiklik işlemleri yapılabilir.

    - Bir diger işlem devam ederken başka bir işleme geçiş ve düzenlemeye devam edilebilir.

    - Klavye komutlarıyla tüm düzenleme işlemleri yapılabilir.

    -Programla ses kartınız üzerinden her tür kayıt gerçekleştirilebilir, bu kayıtlar zamanlama yapılarak istenen saat ve dakikada otomatik olarak kaydedilebilir.

    - Program 24-bit/32-bit 192 kHz çözünürlüklü dosyaları tam olarak desteklemektedir. Bu da ton, vokal ve efekt değişimlerinin tam olarak yapılabilmesini sağlamaktadır.

    - Programda 40 adetten fazla profesyonel ses efekti bulunmaktadır. Bu efektlerden bir kaçı Volume, EQ, Delay, Chorus, Dynamics, Noise Gate, Pitch Shift, Flange, Vibrato'dur.

    - Program aynı zamanda DirectX ve VST efektlerini içermektedir.

    - Program önceki versiyonundan farklı olarak AVI, WMV, MPEG-1 ve MPEG-2 video dosyalarını da desteklemektedir. Kare kare ses senkronu yapılabilmesini de sağlar.

    - Düzenlenen görüntü dosyaları da MPEG-2HDV, AVI CFHD formatında kaydedilebilir.

    - ACID Programıyla kullanabilecek döngü sesleri oluşturulabilir.

    - Son olarak çok önemli bir özellik daha eklenerek ses dosyalarının otomatik olarak taranması sağlanmış, ses patlamaları tespit edilip program tarafından düzeltilebilir hale getirilmiş.

    Bu başarılı program hemen hemen tüm ses formatlarını desteklemektedir.

    Bu sürümünde gelen bazı yenilikler:

    # Çoklu-kanal desteğiyle dosya işleme, düzenleme ve ses kaydı
    # Kanallar arası düzenlemelerde sürükle-bırak desteği
    # Gelişmiş ve kişiselleştirilebilir kullanıcı arayüzü
    # Gürültü azaltıcı
    # Dahili iZotope™ efektleri
    # 5.1 Dolby® Digital AC-3 desteği
    # Vista desteği

    alt





    http://rapidshare.com/files/181733354/SoFo90ebu441.rar